BLIV MEDLEM

Kunstforeningen Fokus har eksisteret i mere end 30 år og er i stadig udvikling. Da vi ved du er et kreativt menneske, der interesserer dig for kunst, vil vi gerne invitere dig til en eller to aftener, hvor du uforpligtigende har mulighed for at deltage med dit eget kreative univers. Her får du bl.a. også mulighed for at møde andre kunstinteresserede og få anden inspiration.

Vi holder normalt maleaftener på AOF i lokale 2 kl. 19 - 22. Du medbringer selv malegrej/lærred eller det du nu kunne tænke dig at arbejde med i dette tidsrum. Et medlem fra foreningen eller en ekstern kunstner holder et lille indlæg om kunst. Det er gratis at deltage, men man medbringer selv kaffe/te og kage.

Vi tror det ville være sjovt og inspirerende for dig og håber, du kan se en fordel ved et medlemskab af Kunstforeningen Fokus, som p.t. beløber sig til kr. 200,- årligt.

Tilmelding til kassereren, Marianne Thomsen, på mail: marianneth52@gmail.com

Bankkonto: Sparekassen Vendsyssel, Reg.nr. 9070 Kontonr. 2021 029 486.

Vi glæder os til at se dig.

Bestyrelsen.

NB! Vi arbejder lidt med Medlemssiden for at få den så brugervenlig som mulig. Der kan være forsvundet nogle links til den gamle hjemmeside, hvor der var undersider, men de berørte vil få mulighed for, at få en underside på den nye. De berørte vil blive kontaktet direkte.

Beklager ulejligheden.

Del siden